• Loppu
Jeesuksen viimeiset päivät
search
  • Jeesuksen viimeiset päivät

Jeesuksen viimeiset päivät

35,00 €
Sisältää alv:n

Josephh Ratzinger eli paavi Benedictus XVI on julkaissut yli 40 kirjaa. Tässä Jeesus Nasaretilaista käsittelevässä kirjassaan hän keskittyy Jeesuksen elämän viimeisiin tapahtumiin. Miksi uskonnolliset johtajat torjuivat Jeesuksen? Perustiko Jeesus kirkon työnsä jatkajaksi? Miten Jeesus tulkitsi kärsimyksensä ja kuolemansa? Nousiko Jeesus todella kuolleista?

EI TOISTAISEKSI TILATTAVISSA.

Määrä
Loppu

Kristityille Jeesus Nasaretilainen on Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien sovitukseksi ja joka nousi kuolleista synnin, kuoleman ja perkeleen kukistajana. Ei-kristitylle hän on melkeinpä mitä tahansa muuta: myytti, poliittinen vallankumouksellinen tai viisas opettaja, jonka julistuksen hänen seuraajansa ymmärsivät väärin.

Ratzinger katsoo, että paras historiallis-kriittinen tutkimus tukee kristittyjen uskoa Jeesukseen: Tutkimus ei voi todistaa uskoa oikeaksi, mutta on itse asiassa kaukana siitä, että osoittaisi sen vääräksi. Tutkimuksenkin mukaan Jeesus opetti tavalla, joka antoi ymmärtää hänen toimivan jumalallisella auktoriteetilla.

Ratzingerin Jumalan sanasta nostama haaste Jeesuksen opetuksen, elämän, kuoleman ja ylösnousemisen merkityksen pohdintaan on vaikea panna syrjään ja ohittaa. Kuka oletkin, mitä Jeesus merkitsee sinulle? 

Lisätiedot

Korkeus:
215 mm
Leveys:
168 mm
Syvyys:
26 mm
Paino:
0,845 kg
Sidosasu:
Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä:
296
Painettu:
2013
Tekijä:
Joseph Ratzinger
Kirjapaino:
Bookwell Oy
ISBN:
978-951-888-650-4
Uusi
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.