Jaakobin paini
search
  • Jaakobin paini

Jaakobin paini

20,00 €
Sisältää alv:n

Timo Saarinen on toiminut pastorina Forssan ja Ylöjärven seurakunnassa. Vuosina 2006-2009 hän työskenteli siirtolaispappina Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

Vanhan testamentin Jaakob on kiehtova persoona. Hänen elämässään oli tragediaa, komediaa, jännitystä ja johdatusta. Hän jopa anasti veljeltään petoksella kallisarvoisen esikoisoikeuden. Jaakob pakeni veljensä vihaa, koki vuosikymmenien ajan vääryyttä enonsa palveluksessa ja kohtasi lopulta öisessä painiottelussa salaperäisen voimamiehen, kaikkien aikojen hallitsevan mestarin.

Timo Saarinen löytää Jaakobin elämästä yhtymäkohtia meidän aikaamme. Kirja kertoo miehestä, joka halusi kaiken keinolla millä hyvänsä. Kirja kertoo myös muutoksesta. Jumalan käsissä ahdinko voi muuttua siunaukseksi. Ottajasta tulee antaja, pakenija muuttuu kohtaajaksi. Sama Jumala, joka muutti Jaakobin painolastit arvokuljetukseksi, vaikuttaa meidänkin maailmassamme.

"T'ämä kirja ei ole vain Jaakobin elämäkerta, vaan paljon enemmän. Se on täynnä ajateltavaa ja ideoita - jopa laulun aiheiksi asti! Hieno kirja, jota uskallan suositella lämpimästi jokaiselle." - PEKKA SIMOJOKI 

1 Tuote

Lisätiedot

Korkeus:
210 mm
Leveys:
134 mm
Syvyys:
9 mm
Paino:
0,205 kg
Sidosasu:
Nidottu
Sivumäärä:
112
Painettu:
2013
Tekijä:
Timo Saarinen
Kirjapaino:
Kirjapaino Jaarli
ISBN:
978-952-475-603-7
Uusi
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.