Valtakunta etsii taistelijoita: Daavid
search
  • Valtakunta etsii taistelijoita: Daavid

Valtakunta etsii taistelijoita: Daavid

32,00 €
Sisältää alv:n

Lähetystyössä toiminut fil.kand. ja teol.kand. Mailis Janatuinen tunnetaan sekä selkeänä hengellisenä opettajana että kantaa ottavana ja henkilökohtaisesti koskettavana kirjoittajana. Häneltä on ilmestynyt lukuisia kirjoja ja raamattupiirioppaita (mm. Ilosanomapiiri), joita on käännetty mm. japaniksi, viroksi, venäjäksi, mongoliaksi ja norjaksi.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

Daavid kunnostautui paitsi urhoollisena soturina myös herkkänä runoilijana, rohkeana sissipäällikkönä ja viisaana kuninkaana. Daavid oli loistava näyttelijä, säveltäjä, soitinten rakentaja ja arkkitehti. Kun tähän lisätään vielä silmiä hivelevän komea ulkomuoto ja syvällinen uskonelämä, niin Raamatun suurin sankari onkin valmis!
Daavidin historia alkaa Betlehemin kedolta lammaskatraan äärestä ja jatkuu Saulin hovin ja sissivuosien jälkeen Juudan ja Israelin valtaistuimelle. Daavidista on kirjoitettu historian kuluessa lukemattomia kirjoja. Yleensä ne ovat olleet temaattisia ja keskittyneet vain hänen elämänsä tiettyihin puoliin. "Valtakunta etsii taistelijoita: Daavid" on kirja, joka seuraa sankarinsa vaiheita uskollisen kronologisesti paimenpoikavuosista aina kuolinvuoteelle asti.
Kirjan kantava teema on se, millä tavalla tuo kolmetuhatta vuotta sitten elänyt paimen ja kuningas oli toisen Paimenen ja Kuninkaan ennakkokuva. Jeesus on Betlehemin seimestä aina viimeiseen traagiseen huutoonsa asti Daavidin Poika. Tämän me ymmärrämme vain Daavidin historiaa tutkimalla.

"Valtakunta etsii taistelijoita: Daavid" sopii niiden käteen, jotka pitävät elämänkerroista. Mutta se sopii myös niiden käteen, jotka kokevat epäonnistuneensa. Daavidkin epäonnistui - ja kuitenkin voimme sanoa, että "sula hyvyys ja laupeus seurasivat häntä kaiken hänen elinaikansa". Hän säilytti tragedioidensa keskelläkin uskon Hyvään Paimeneen. Hän uskoi suuret syntinsä anteeksi ja riippui kiinni Jumalan sanassa niiden seurauksia kantaessaan.

Lisätiedot

Korkeus:
215 mm
Leveys:
134 mm
Syvyys:
23 mm
Paino:
0,335 kg
Sidosasu:
sidottu, kovakantinen
Sivumäärä:
224
ISBN:
9789518885736
Uusi
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.