Jumalan Sana - Inspiroitu ja erehtymätön
search
  • Jumalan Sana - Inspiroitu ja erehtymätön

Jumalan Sana - Inspiroitu ja erehtymätön

23,00 €
Sisältää alv:n

Teologian maisterit PETRI MÄKILÄ ja PASI TURUNEN ovat toimittaneet tämän ajankohtaisen ja tärkeän kirjan, jossa puolustetaan kristillisen kirkon historiallisesti perinteistä näkemystä Raamatusta Pyhän Hengen inspiroimana ja erehtymättömänä sanana.  Kirjan liitteenä julkaistaan ensimmäistä kertaa suomeksi käännettynä Chicagon Julkilausuma Raamatun Virheettömyydestä.  

Määrä

ONKO RAAMATTU KIRJAIMELLISESTI JUMALAN SANAA VAI AINOASTAAN IHMISEN SANAA JUMALASTA? VOIKO JUMALAN SANA SISÄLTÄÄ VIRHEITÄ? MITÄ TARKOITETAAN RAAMATUN INSPIRAATIOLLA JA EREHTYMÄTTÖMYYDELLÄ?

Raamatun arvovalta on monin tavoin haastettuna kristittyjen keskuudessa. Sekä luterilaisessa kirkossa että vapaissa suunnissa etsitään kestävää, älyllisesti ja teologisesti perusteltua raamattunäkemystä. Myös tavallinen kristitty joutuu miettimään omaa suhdettaan Raamattuun nykyhaasteiden edessä. 

Käsillä oleva teos koostuu artikkeleista, joiden kirjoittajat tulevat tunnustuksellisesti eri taustoista. Kirjoittajina ovat Martti Ahvenainen, Juha Ahvio, Petri Mäkilä, Leif Nummela, Tapio Puolimatka, Pasi Turunen ja Hannu Vuorinen. Heitä yhdistää usko Raamattuun Jumalan, itsensä Totuuden, inspiroimana sanana. Artikkeleissaan he muun muassa: • tarkastelevat Raamatun arvovallan tärkeyttä seurakunnalle ja kristitylle

• käsittelevät inspiraatio- ja erehtymättömyysopin raamatullisia perusteita

• oikovat siihen kohdistuvia virheellisiä käsityksiä

• vastaavat yleisiin vastaväitteisiin ja fundamentalismin pelkoon

• tarttuvat väitettyihin Raamatun virheisiin

• arvioivat historiallis-kriittisen tutkimuksen sudenkuoppia

• opastavat kohti Jumalaa kunnioittavaa tapaa lukea ja ymmärtää Raamattua.Kirja jokaiselle, jolle Raamattu on tärkeä.

5 Tuotteet

Lisätiedot

Korkeus:
234 mm
Leveys:
155 mm
Syvyys:
15 mm
Paino:
0,310 kg
Sidosasu:
nidottu
Sivumäärä:
224
ISBN:
9789515852410
Uusi
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.