Kun luostarin muurit murtuvat...
search
  • Kun luostarin muurit murtuvat...

Kun luostarin muurit murtuvat...

29,00 €
Sisältää alv:n

Ahdas, lakihenkinen ja vinoutunut opetus johti Marianne Janssonin ja Riitta Lemmetyisen  luopumaan luostarielämästä. He ryhtyivät opiskelemaan teologiaa, valmistuivat teologian maistereiksi ja toimivat nykyisin järjestötyössä Suomen luterilaisen kirkon piirissä.

Kirjasta ilmestyy nyt suomeksi jo kuudes, täydennetty painos! Teos on ilmestynyt myös saksaksi, norjaksi, ruotsiksi ja tanskaksi.

Määrä

Kirjoittajat Marianne Jansson ja Riitta Lemmetyinen liittyivät nuorina saksalaiseen Mariasisarten luostariyhteisöön ja palvelivat nunnina Saksassa, Norjassa ja Suomessa lähes 20 vuotta. Vähitellen he alkoivat kuitenkin kysellä: Onko oikein, että kristillisellä järjestöllä on salainen oppi? Onko oikein, että kristillisen sanoman levittämiseen lahjoitetut varat käytetään maanalaisiin varastoihin, joihin on kätketty traktoreita, ruokaa ja kirjoja odottamaan atomisodan jälkeistä aikaa? Onko oikein, että yhteisön toiminta on tiukasti kietoutunut vahvan johtajan ympärille, joka on ainoa, joka voi antaa anteeksi ja jonka ”ilmestysten” varassa toimintaa suunnataan?

 6. uudistettu painos. Mm. uusi värikuvaliite, kaksi uutta lukua ja TT. Eero Junkkaalan epilogi. 

 

 

4 Tuotteet

Lisätiedot

Korkeus:
216 mm
Leveys:
317 mm
Syvyys:
28 mm
Paino:
0,510 kg
Sidosasu:
sidottu, kovakantinen
Sivumäärä:
276+ 16
Painettu:
2013
ISBN:
9789518886573
Uusi
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.