Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Ristikukka Kustannus verkkokaupan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
 b) Antaa suostumuksensa, että Ristikukka Kustannus rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Muutettu 12.5.14 - Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Tilauksen sitovuus

- Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
- Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Ristikukka Kustannus on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
- Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
- Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Ristikukka Kustannuksella ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Toimitus

- Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.
- Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Ristikukka Kustannus toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
 - Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Ristikukka Kustannus on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
- Tuotteet on mahdollista noutaa myös Ristikukka Kustannuksen toimipisteestä. Sovi noudosta puhelimitse 0447050355.  

Maksutavat

Maksutavaksi voit valita pankkisiirron.

Pankkisiirto: Saat tilausvahvistuksessa pankkiyhteystietomme, jolloin voit suorittaa maksun pankistasi. Käytä maksaessasi viitenumeroa.

Palautukset

- Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
- Kirjoita tähän miten haluat tuotepalautusten tapahtuvan riippuen siitä käytätkö kaupan tuotepalautusjärjestelmää (jolloin rekisteröityneet asiakkaat voivat tehdä tuotepalautukset asiakastilinsä kautta) vai hoidatko asiaa täysin manuaalisesti.

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

 

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Ristikukka Kustannukselle, joko sähköpostitse osoitteeseen info@ristikukkakustannus.fi tai postitse osoitteeseen Ristikukka Kustannus, Jokitie 8 as. 6, 19430 Pertunmaa. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Ristikukka Kustannuksen antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Ristikukka Kustannus palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

 

Ylivoimainen este (Force majeure)

Ristikukka Kustannus ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Ristikukka Kustannuksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Ristikukka Kustannuksen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Rekisteriseloste

LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä: 
Ristikukka Kustannus
Jokitie 8 as. 6
19430 Pertunmaa

Rekisterin nimi:  Ristikukka Kustannus asiakasrekisteri 
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö:
Ristikukka Kustannus
Risto Blom
Puhelin: 0400 575355
Sähköposti: info@ristikukkakustannus.fi
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla